Αν αγαπάς αυτό που είμαι...


Ευχαριστώ με συγκίνηση και αλληλέγγυα αγάπη, την φίλη μου Ιφιγένεια Γεωργιάδου, για το ευφυές, υπέροχο, μοναδικό και συμπαντικά νοήματκό ποίημά της, αποδεικνύοντάς μου για άλλη μια φορά, την συμπαράστασή της σε ώρες που λόγια δεν χωρούν, παρά μόνο η καρδιακή της ποίηση, η φωτογραφία της και μαζί η μουσική της επιλογή, μπορεί να με συντροφεύσει. Ιφιγένεια, ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αντέχω την παρουσία σου 
όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι... 

Πως ο κόσμος είναι όμορφος!
Είναι υπέροχος όταν αντέχεις να ζείς
με ειλικρίνεια κοντά στον εαυτό σου
χωρίς αυταπάτες και ορισμούς
ξένων επιβολών και υποδείξεων 
που αγνοούν την φυσική ροή 
της ύπαρξης σου.

Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου 
όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...
κάτι που γίνεται εξαιρετικά απαιτητικό άθλημα
για όσους θέλουν την ησυχία τους και την βολή τους.

Τι άλλο να πω 
η συνείδησή μου είναι ήσυχη 
αγαπώ όλο τον κόσμο 
...ιδιαίτερα τους εχθρούς μου 
ανακάλυψα μετά από τόσες συγκρούσεις 
ότι είναι ο καλύτερος τρόπος 
να τους κρατάω κοντά μου.

Ιφιγένεια Γεωργιάδου

Σχετικά:

Aggeliki Zerva Lykoudi: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 Δεκ 2014 στις 5:33 μ.μ.

Ιωάννης Σταματάκης: Καλησπέρα Αδελφή Ιφιγένεια Καλή Εβδομάδα.!!!! 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:57 μ.μ.

Θεοχάρης Σαρίκας: "Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι..." ! Νομίζω ότι αυτό είναι το εύκολο, το "φυσιολογικό". Το αντίθετο είναι το δύσκολο... 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:19 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Αδελφέ μου Ιωάννης καλή εβδομάδα με υγεία και χαρά!!! 4 χρόνια

ιφιγένεια γεωργιάδουΘεοχάρης αυτό που είσαι και όχι αυτό..... που συνήθως συμβαίνει στις σχέσεις να αγαπάς..... ότι ο άλλος νομίζει ότι είσαι.....προσπαθώντας με τρόπους και συμπεριφορές ......καταπιεστικά διαφορετικές από την ιδιοσυγκρασία σου .....να σου επιβάλει την γραμμικότητα του μοντέλου αντίληψης.... που εκείνος έχει σκιαγραφήσει......για την ποιότητα της σχέσης του....... · 4 χρόνια

Nik Vythoulkas Προς το βράδυ, ένα χρυσαφένιο γλυκό φως
μπαίνει μέσα στον αγιασμένον πύργο,
σα να τον γεμίζει με θυμίαμα.
Τούτην την ιερή ώρα που βασιλεύει ο ήλιος,
βουΐζει ο τελευταίος φτερωτός προσκυνητής,
ένας αθώος καντηλοσβήστης.
Σιμώνει με ευλάβεια στο θεϊκό πρόσωπο, προσκυνά το μέτωπο,
μια χαϊδεύει το μουστάκι, μια τα άγια τα μαλλιά,
ύστερ’ ανεσπάζεται το χέρι Του, φτερουγίζει στο Βαγγέλιο,
σα να μετρά τα μαργαριτάρια που το πλουμίζουνε,
παίρνει βόλτα στους ώμους του Θεού, Απόσπασμα από το Βιβλίο του Μαστο-Φωτη απο το Αιβαλι - ΑΙΒΑΛΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Σου στέλνω την καλησπέρα και εν Κυρίω ..αγάπη μου ..καλή και αγαπημενη μας φιλη Ιφιγένεια <3 Ο Θεός ..μαζί μας !! 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:43 μ.μ. 


ιφιγένεια γεωργιάδου: ο τελευταίος φτερωτός προσκυνητής..... παίρνει βόλτα στους ώμους του Θεού >>> Nik ανηφορίζει με ορμή ....να συναντήσει την πανέμορφη του κόσμου συνοχή... 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:39 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδουAggeliki ηρωϊκή εσύ φωνή του θαυμασμού και της αρμύρας !!!!!! 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:41 π.μ.

Τσίτσος Βασίλειος Γιατί ο άνθρωπος ξεχνάει κάτι που γνωρίζει; 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:35 π.μ. ·

ιφιγένεια γεωργιάδουΒασίλειος είναι η ελπίδα η μοναδική η στιγμή της Α-ΛΗΘΕΙΑΣ...... 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:09 π.μ. ·

Dimitri Mamoglou: τις πιο πολλές φορές αγαπούμε με τον ιδεατό εαυτό μας τον εξιδανικευμενο ιδεατό εαυτό του άλλου (από εγωισμό) και στερούμαστε το γνώθι σ αυτόν! αγαπητή ιφιγένεια γεωργιάδου !! http://youtu.be/flWP28y2cyw
than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies, avoid them when you can

A gentleman will walk but never run >>> Dimitri μέσα στην διαφορετικότητα ...λειτουργεί άμεσα και δυνατά η βασική ιδιότητα .....που αναγνωρίζει υπαρκτά της επιβίωσης την αναγκαιότητα... 9 ώρες ·

Dimitri Mamoglou: Διαφορετικότητα = Μεγαλείο Θείας Δημιουργίας = Θεμέλιο λειτουργίας της Αγάπης αγαπητή ιφιγένεια γεωργιάδου !!! 9 ώρες ·

Sophia Drekouιφιγένεια μου, αγαπημένη μου ο Θεός να μας φυλάει... πάντα μαζί, χέρι-χέρι (Αέναη επΑνάσταση - Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...4 ώρες ·

ιφιγένεια γεωργιάδουSophia στο πέρασμα σε ένα κόσμο ευλογημένο αρμονικό θησαύρισμα χαράς και ευτυχίας !!! 1 ώρα ·

ιφιγένεια γεωργιάδουKENNY ROGERS - THROUGH THE YEARS 9 Μαρτίου στις 12:19 π.μ.


Sophia Drekou: Ιφιγένεια, τί όμορφο και τόσο τρυφερό! 18 λεπτά ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia I've never been afraid .I've loved the life we've made... Through the years... 16 λεπτά ·

Sophia Drekouιφιγένεια, με ιδιαίτερη αγάπη στην φιλία που έχουμε και στην ομορφιά της ψυχής σου δέξου αυτό το απόλυτα αγαπημένο μου χρόνια τώρα... 9 Μαρτίου στις 12:28 π.μ.


ιφιγένεια γεωργιάδουSophia ηρωϊκή ψυχή και γενναία το πρώτο βήμα της απαλλαγής έγινε ...τώρα αφήνεις την ψυχή σου να γεμίσει με μυροφόρα ελπίδα ...έρχεται η χάρη Του... 5 λεπτά

Sophia Drekou: Εύχου Ιφιγένεια... Εύχου κι εσύ! 4 λεπτά ·

ιφιγένεια γεωργιάδουSophia οι ευχές μου είναι διάπυρες καπό ενδιαφέρον και φροντίδα για σένα.... 3 λεπτά ·

Sophia Drekou: Το νοιώθω Ιφιγένεια και σ' ευχαριστώ. Το ξέρεις πως κι από μένα ισχύουν τα όμοια. Ας έχουμε ευλογημένη. άρρηκτη συνοδοιπορία! 1 λεπτό ·


Σοφία Ντρέκου 21 Μαρτίου 2015: Παγκόσμια Μέρα Ποίησης σήμερα και τί άλλο θα μπορούσα να σας αφιερώσω φίλοι μου από ένα ποίημα της αγαπημένης όλων μας ιφιγένεια γεωργιάδου! Απολαύστε το... «Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι...»

Ευχαριστώ με συγκίνηση και αλληλέγγυα αγάπη, την φίλη μου Ιφιγένεια Γεωργιάδου, για το ευφυές, υπέροχο, μοναδικό και συμπαντικά νοηματικό ποίημά της, αποδεικνύοντάς μου για άλλη μια φορά, την συμπαράστασή της σε ώρες που λόγια δεν χωρούν, παρά μόνο η καρδιακή της ποίηση, η φωτογραφία της και μαζί η μουσική της επιλογή, μπορεί να με συντροφεύσει. Ιφιγένεια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ♫*✰ 21 Μαρτίου 2015

Nomikos Koullias: Υπεροχα λογια απο υπεροχους φιλους !!! Ο παραδεισος ξεκινα απο δω... 21 Μαρτίου στις 11:31 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδουΣοφία υπαρξιακή αντανάκλαση της πληρότητας..... μιάς εσωτερικής αυτογνωσίας .....που λειτουργεί με δοτικότητα και κατά την υπερβολή της αυτογνωσίας..... μέσα σε μία δημιουργική ιστορία αγάπης... 21 Μαρτίου στις 11:36 π.μ.

Vaia Tzatzara: Ευχαριστω Σοφία και ιφιγένεια 21 Μαρτίου στις 11:41 π.μ.

Σοφία Ντρέκουιφιγένεια, «Φίλος πραγματικός είναι εκείνος ο οποίος, στον καιρό του πειρασμού, υποφέρει μαζί με τον συνάνθρωπο του τις θλίψεις, τις δυσκολίες, τις δοκιμασίες και τις συμφορές που ήρθαν σε εκείνον, σαν να είναι δικές του, χωρίς να θορυβηθεί ή να ταραχτεί.

Ο πιστός φίλος είναι ισχυρό καταφύγιο, επειδή και στην ευημερία του φίλου είναι καλός σύμβουλος και συνεργάτης ομόψυχος, και στη δυστυχία του είναι ειλικρινής βοηθός και συμπαραστάτης γεμάτος συμπόνια.

Μόνο όσοι τηρούν με ακρίβεια τις εντολές και έχουν μυηθεί αληθινά στις βουλές του Θεού, δεν εγκαταλείπουν τους φίλους τους όταν ο Θεός επιτρέπει να περνούν αυτοί πειρασμό.

Αντίθετα, οι καταφρονητές των εντολών και αμύητοι στις θείες βουλές, όταν ο φίλος τους ευημερεί, απολαμβάνουν μαζί του, όταν όμως περνά δοκιμασία και δυστυχεί, τον εγκαταλείπουν, καμιά φορά μάλιστα πηγαίνουν και με το μέρος των εχθρών του.» (Αγίου Μαξίμου του Ομολογητή)

Ευεργετινός, Τόμος Γ', Υπόθεση ΛΗ'(38), σελ. 320

Evangeline Manea: «Στην πραγματικότητα αντέχω την παρουσία σου όταν εσύ αγαπάς αυτό που είμαι... >> efxaristw ka. Σοφία!!! .....ka. Iphigenia!!!!!!!!!!!!!!!! 21 Μαρτίου στις 11:52 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Τι άλλο να πώ... η συνείδησή μου είναι ήσυχη... αγαπώ όλο τον κόσμο ...ιδιαίτερα τους εχθρούς μου... ανακάλυψα μετά από τόσες συγκρούσεις ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να τους κρατάω κοντά μου... (http://www.sophia-ntrekou.gr/2014/10/otan-esy-agapas-ayto-poy-eimai-I.Georgiades.html21 Μαρτίου στις 11:54 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδουΣοφία και μία σπίθα αγάπης στην καρδιά την συντηρούμε με χαρά και ελπίδα να λάμψει να μεγαλώσει να γίνει πυρκαγιά να ζεσταθούμε... 21 Μαρτίου στις 11:58 π.μ.



Evaggelos Peppas: merci** Σοφία Ντρέκου, ιφιγένεια γεωργιάδου 21 Μαρτίου στις 12:03 μ.μ.


Xristos Agridopoulos: Η ΟΔΟΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΛΘΑΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ....ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ ΑΥΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΛΕΠΤΟΦΥΟΙ....ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ....ΟΙ ΜΙΡΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ ΥΛΙΚΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΗΛΙΑΚΟΝ ΔΙΑΥΤΟ ΘΕΟΙ ΗΛΙΑΚΟΙ ΠΡΟ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΧΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΒΛΕΠΕ ΟΡΦΕΥΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΤΛΠ. 21 Μαρτίου στις 12:09 μ.μ.

Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: Χαιρόμαστε και εμεῖς την μοναδική φιλία τῆς αγαπημένης μας Σοφίας με την εξ ἲσου αγαπημένη μας Ιφιγένεια , και χαιρόμαστε που διάλεξες Σοφία ένα ποίημα της Ιφιγένειας για να εκπροσωπήσει την παγκόσμια Ποίηση..

Δεν υπάρχει τίποτα πιό παγκόσμιο από την αγάπη, η οποία μετασχηματίζει τα πονήματα των αγαπημένων προσώπων σε παγκόσμια Αριστουργήματα ...Μείζων δε τούτων (της ποίησης περιλαμβανομένης) η Αγάπη ....!!! 21 Μαρτίου στις 12:54 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: μετασχηματίζει τα πονήματα των αγαπημένων προσώπων >>> Nicholas η ενσώματη βυθομέτρηση των διαρκών εναλλαγών στην καρδιακή πορεία των συναισθημάτων ...εκφραστικές συναλλαγές επικοινωνιακές αναπτύσσει ....στην σηματοδότηση της λεκτικής αλληγορίας ...των επίμαχων προσωπικών θεμάτων... 21 Μαρτίου στις 1:09 μ.μ.

Nota Katras: Ένα υπέροχο ποίημα για δυο εξαιρετικές φίλες που τις συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη !!!! Σοφία Ντρέκου, ιφιγένεια γεωργιάδου. Σοφία μου, Ιφιγένεια μου 21 Μαρτίου στις 1:11 μ.μ. ·

Merry Zeis: Σοφία, ιφιγένεια Αγαπημένες φίλες !!! Η "συμπαράσταση σε ώρες που λόγια δεν χωρούν" γίνεται υπέρβαση και επικοινωνία καρδιακή, απαντώντας ερωτήματα , γεμίζοντας κάθε κενό, τα πάντα πληρούσα !!!Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για τις ΔΥΟ σας !!!! 21 Μαρτίου στις 2:39 μ.μ.

Nicholas Michaloliakos Ν.Ι.Μιχαλολιάκος: εκφραστικές συναλλαγές!! Πολύ ωραῖο ! καρδιακό δοῦναι λαβεῖν , λίαν προσοδοφόρο πνευματικοαγαπητικῶς νοούμενο . ... emoticon smile 21 Μαρτίου στις 1:14 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΗΛΙΑΚΟΝ >>> Xristos στην ανύψωση των εσωγενών παραγόντων της περιφερειακής δόμησης των ηλιακών επιγόνων της άκτιστης φώτισης..... ενεργούν αποκαλυπτικά οι ενεργειακοί κραδασμοί στην πλησμοσύνη των άληκτων μύθων..... της μιάς πανανθρώπινης θύμησης.....εναίωρων συνεχειών της Παγκόσμιας μνήμης...21 Μαρτίου στις 1:19 μ.μ.

Aggeliki Zerva Lykoudi: Η εκτίμηση της ειλικρινούς φιλίας τα ουράνια της ευτυχίας αγγίζει !! 21 Μαρτίου στις 1:25 μ.μ.

Nik Vythoulkas: Σάς ευχαριστούμε για την επισήμανση ...αγαπημένες μας Σοφία,Ιφιγένεια για το υπέροχο αφιέρωμα ανήμερα της γιορτής της Παγκόσμιας Ποίησης ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ δικαιοσύνην, οι κρίνοντες την γην, φρονήσατε περί του Κυρίου εν αγαθότητι, και εν απλότητι καρδίας ζητήσατε αυτόν· φιλάνθρωπον γαρ πνεύμα σοφία και ουκ αθωώσει βλάσφημον από χειλέων αυτού· ότι των νεφρών αυτού μάρτυς ο Θεός και της καρδίας αυτού επίσκοπος αληθής και της γλώσσης ακουστής· 21 Μαρτίου στις 2:13 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: και αναπτύσσεται σιγά σιγά, ανεπαίσθητα, μυστικά, κάτω από τη σκιά μικρών καθημερινών πράξεων και σχέσεων >>>Nik πανέμορφο σε ευχαριστούμε πολύ!!!! 21 Μαρτίου στις 2:37 μ.μ.

Theo Sav: Αγαπημενη μου ιφιγένεια !!!! Ποσο ευλογημενο και χαρισματικο παιδι εισαι????Αληθεια ποση μοναχικοτητα πρεπει να νοιωθει ο ανθρωπος ωστε να αγαπα ακομη και να συγχωρει και τους εχθρους του ...για να μην ειναι ΜΟΝΟΣ και να πορευεται μαζι τους... και να ΣΥΝ-βαδιζει μεσα στους πολυπατημενους δρομους της ζωης???? Ποσο ομορφο ειναι αληθεια να μ`αγαπας και να το νοιωθω,να σ`αγαπαω για να ζω!!!!......Ενα Υπεροχο ποιημα απο τα πιο αθωα γλυκα μου ματια!!!! Ευχαριστω πολυ εσενα Ιφιγενεια μου και την αγαπημενη μου Σοφη Σοφια!!!!! Σοφία Ευχαριστω πολυ ομορφη ευγενικη μου Κυρια!!!!Φιλακια και στα δυο!!!! Με αγαπη!!!! 21 Μαρτίου στις 7:08 μ.μ.

Κυριακος Σαμαρας: Εκτακτο, με τη χαρακτηριστικη γραφη της κυριας ιφιγενειας, που απο μονη της η γραφη ειναι ενα ποιημα. 21 Μαρτίου στις 8:04 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: ποση μοναχικοτητα πρεπει να νοιωθει ο ανθρωπος >>> Theo σοφά το εντόπισες με την υπερευαίσθητη δυνατότητα επαφής που διαθέτεις.....όλοι πολύτιμα ανεπανάληπτοι ...στην συνοχή της επάρκειας στο συναισθηματικό μας ακροβατισμό... 21 Μαρτίου στις 9:20 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Κυριακος σε ευχαριστώ ...για την διακριτική δική σου ευαισθησία!!! 21 Μαρτίου στις 9:21 μ.μ.

Eleni Vasilopoulou: κυρία Ιφιγένεια ευχαριστώ !! 21 Μαρτίου στις 10:59 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Eleni σ' ευχαριστώ!!!! 22 Μαρτίου στις 12:07 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Dimitri μας, Η αγάπη ίσως ξέρει (https://youtu.be/2KdpyJnpetE)



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

η "συμπαράσταση εκεί που δεν χωρούν τα λόγια" γίνεται υπέρβαση και καρδιακή επικοινωνία, κι αυτό ακυρώνει κάθε απορία,κάθε κενό , "τα πάντα πληρων".