Δευτέρα, Νοεμβρίου 3

Έτοιμες για καρδιακές συρράξεις


Έτοιμες για καρδιακές συρράξεις
Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου

Πάντοτε έτοιμες για καρδιακές συρράξεις 
υψηλών συναισθηματικών αντοχών οριακών 
μέσα και έξω από τα τείχη των υπερβολών 
των αναστολών των ενδοιασμών 
των μοναδικών αγαπητικών αποδοχών!!!

Μάχη ολοκληρωτική της μοναδικής αποδοχής του ιάσιμου τέλους της μοναχικής προσμονής που μας ανακαλεί σε λυτρωτικούς εναγκαλισμούς της αγάπης.

Ένας εκλεκτός φίλος στην παρέα!!! 
«Πιάσε το φιλί ακόμα και με το χέρι 
αν τολμήσεις να κοιτάξεις το μέτωπο 
που συνεχώς σε σκέφτεται για να ζήσει 
ακόμα και στον θάνατο, 
αλλιώς γύρνα το κεφάλι σου γλυκά 
και πάρε το με το στόμα 
για να γίνει χαμόγελο του εραστή 
που άντεξε την άμυνα του θηλυκού 
που θέλει να γίνει μόνο ό,τι θέλει 
δίχως να ξέρει τι θέλει για να μπορεί.»[1]

Οι εκλεκτοί, είναι και ειδικοί να θεραπεύσουν τις πληγές που άνοιξε ο αδυσώπητος χρόνος. Είναι να απορείς με την Παγκόσμια Σοφία πως τα διευθετεί να συναρμόζει και τα οριοθετεί στην σαγηνευτικά εποικοδομητική ουράνια μελωδία της μοναδικής ζωής της ιεραρχικής μιάς αγγελικής μονωδίας. Οι ξεχωριστοί άνθρωποι σου χαϊδεύουν την καρδιά με ένα χαμόγελο, και διασχίζουν την ψυχή σου με μια αγκαλιά.

Είναι το Χέρι που σου στέλνει ο Θεός σε εκείνη την στιγμή που έτοιμος σαν να πέφτεις στο κενό, έρχεται με την Παρουσία του, μέσω της Κυρίας Θεοτόκου που προσευχόμεθα ολονυχτίς να μας δείχνει το φωτεινό μονοπάτι που βλέπουμε τον ουρανό και να φύγουμε από το σκοτεινό νησάκι της λίμνης που μας οδηγεί στο δόφνο της αγνωσίας.

Ο έρωτας είναι χαμόγελο!! Μοναδική κι αληθινή ψυχή αλληλέγγυης σκέψης κι αγάπης. Σε εκείνους τους άνδρες που έχουν την εσωτερική δύναμη να πετούν ψηλά μια γυναίκα και να της δίνουν πνοή από την πνοή τους, θεραπεύοντας τις πληγές των.

Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου


ιφιγένεια γεωργιάδουΣοφία Ντρέκου 1 Οκτωβρίου 2014

Καλό μήνα ...με υγεία και χαρά...
πάντοτε έτοιμες για καρδιακές συρράξεις
υψηλών συναισθηματικών αντοχών
οριακών μέσα και έξω από τα τείχη
των υπερβολών των αναστολών των ενδοιασμών
των μοναδικών αγαπητικών αποδοχών!!! Ι.Γ
YOUTUBE.COM

Σοφία Ντρέκου 15 Ιουνίου 2015 Ορθοδοξία, Θρησκεία και πολιτική
ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία ένας εκλεκτός φίλος στην παρέα!!! Πιάσε το φιλί ακόμα και με το χέρι αν τολμήσεις να κοιτάξεις το μέτωπο που συνεχώς σε σκέφτεται για να ζήσει ακόμα και στον θάνατο, αλλιώς γύρνα το κεφάλι σου γλυκά και πάρε το με το στόμα για να γίνει χαμόγελο του εραστή που άντεξε την άμυνα του θηλυκού που θέλει να γίνει μόνο ό,τι θέλει δίχως να ξέρει τι θέλει για να μπορεί.
  • Σοφία Ντρέκου 15 Ιουνίου 2015 · Αφιερωμένο σε εκείνους τους άνδρες που έχουν την εσωτερική δύναμη να πετούν ψηλά μια γυναίκα και να της δίνουν πνοή από την πνοή τους, θεραπεύοντας τις πληγές των. «Παίξε με στα χέρια σου σαν σφαίρα... πέτα με ψηλά στον αέρα... δώσε μου πνοή απ' την πνοή σου να ξαναγεννηθώ μαζί σου». ♪♫ Ορφέας Περίδης - Ζηλεύει η νύχτα ♪♫ https://youtu.be/tg8MwYCGTGc

Δεν υπάρχουν σχόλια: