19/4/14

Περιηγηθείτε στους Άγιους Τόπους από τον υπολογιστή σας με τρισδιάστατες φωτογραφίες και βίντεο

Jerusalem

Σοφία Ντρέκου

Δεν υπάρχει ωραιότερη ευχή αγαπητοί αναγνώστες, από την: «Να σας αξιώσει ο Θεός να προσκυνήσετε Τους Αγίους Του Τόπους.» Θα συγκλονισθείτε! Όταν πας έστω μια φορά στα Ιεροσόλυμα, η ζωή σου χωρίζεται στα δύο. Πριν και Μετά Τα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. Με την τεχνολογία τού σήμερα, μπορούμε να επισκεφθούμε Τους Αγίους Τόπους μέσω του υπολογιστή μας, βλέποντάς τον σε τρισδιάστατη μορφή.

Καλή θέαση...

Jerusalem

Περιεχόμενα:

1. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ σε πανοραμική εικόνα πλήρους θέασης 360ο
2. Τρισδιάστατη περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο
3. Περιηγηθείτε τρισδιάστατα πατώντας την κάθε εικόνα, στην απεικόνιση των Αγίων Τόπων.
4. Επιλεκτικά βίντεο για Τους Αγίους Τόπους

1. Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ σε πανοραμική εικόνα πλήρους θέασης 360ο !

Εκεί που ήταν θαμμένος ο Αδάμ, ήρθε να σταυρωθεί ο Νέος Αδάμ, ο Χριστός, για να σώσει τον άνθρωπο από Αδάμ, έως συνετελείας!

Βρισκόμαστε μέσα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Στο σημείο αυτό είναι ο βράχος όπου τέθηκε ο Σταυρός του Χριστού και χύθηκε το Πανάγιο Αίμα Του! Είναι το αυτό σημείο, όπου ακριβώς από κάτω υπάρχει σπήλαιο, όπου ήταν θαμμένο το κρανίο του Αδάμ! Γι' αυτό και λεγόταν «Κρανίου Τόπος»! Λόφος της Ιερουσαλήμ, στον οποίο σταυρώθηκε ο Χριστός.

Ο Γολγοθάς έχει σχήμα κρανίου. Σ'αυτό οφείλεται και η ονομασία του, που στα εβραϊκά σημαίνει κρανίο. Για το λόγο αυτό επίσης είναι γνωστός και ως κρανίου τόπος.

Εκεί έχτισε η Αγία Ελένη ένα μεγαλοπρεπή ναό σε ρυθμό βασιλικής, ο οποίος καταστράφηκε από τους Πέρσες το 615 μ.Χ. Σήμερα βρίσκεται εκεί ένας ναός αφιερωμένος στην Ανάσταση. Ο Θεός να έχει καλά τους Αγιοταφίτες Έλληνες Μοναχούς, που αιώνες τα κρατούν και μας κατασυγκινούν!

2. Τρισδιάστατη περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο

Ο Πανάγιος Τάφος (Ναός της Αναστάσεως), το σπουδαιότερο μνημείο του Χριστιανισμού, βρίσκεται στη χριστιανική συνοικία στο δυτικό μέρος της Παλαιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ. Είναι χτισμένος στο λόφο του Γολγοθά, εκεί όπου, σύμφωνα με τις Γραφές έγινε η Σταύρωση, η Ταφή και η Ανάσταση του Χριστού.
3. Πατώντας την κάθε εικόνα, Περιηγηθείτε τρισδιάστατα στην ηλεκτρονική απεικόνιση προσκυνημάτων των Αγίων Τόπων. (Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να μετακινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση) και επίσης πατήστε την εικόνα ή τον σύνδεσμο για να δείτε τα Video. www.sophia-ntrekou.gr | αέναη επΑνάστασηΆγιος Σάββας
Παναγία Σεϊδανάγια
Πανάγιος Τάφος
Γολγοθάς
Ναός Αναστάσεως

Άγιος Σάββας Καθολικός ναός

Βηθλεέμ


Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού

Το καθολικόν της Ιεράς Μονής του Τιμίου Σταυρού
Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους

Καθολικό Ιεράς Μονής
Τιμίου Προδρόμου

Καθολικό Ι. Μ. Αββά
Γερασίμου Ιορδανίτου


Δείτε σχετικά:


4. Επιλεκτικά βίντεο για Τους Αγίους Τόπους

Δεν υπάρχουν σχόλια: