Τρίτη, Μαΐου 6

Αδιάβατος ερωτισμός

φώτο: Laguna Beach, California.

Αδιάβατος ερωτισμός 
Σοφία Ντρέκου 

«Ο αισθησιασμός μιας γυναίκας είναι η πηγή απ’ όπου αναζωογονείται το πνεύμα ενός άντρα.» (Karl Kraus). Τα σύννεφα είναι σκιές ονείρων. Ο ήλιος ανατέλλει χωρίς ακτίνες και το φεγγάρι την άνοιξη είναι ματωμένο γιατί ξίφος διαπερνά το κορμί της και τότε η άνοιξη είναι πληγωμένη.

Ηλιοβασίλεμα και οι ακτίνες του με ακουμπάνε μαγικά... τελειώνει και σήμερα ο ουρανός. Πουλιά στον αγέρα, άνεμος, θάλασσα, κύματα, γελάει και κλαίει ο ήλιος. Μα θα περιμένω να φέρεις το φεγγάρι. Σε περιμένω να' ρθείς με την φεγγαρένια σου ερωτική ποίηση, μα σαν θα 'ρθείς γίνεσαι εφιάλτης, όπως τα κοχύλια στην υδάτινη νάρκη τους. Προχωρώ στο σκοτεινό σου μονοπάτι περιμένοντας να βρω το φως στο τέλος.

Την πένα του Έρωτα σου έβαλες στη ζωή μου για να μην σε χάσω. Την μνήμη της σκέψης σου όταν μου γράφεις έχυσες στη ψυχή μου, για να μην σε ξεχάσω. Το πνεύμα μου στήνει ανεξέλεγκτες ερωτικές συστροφές σε αισθησιακούς σχηματισμούς. 

Αναδεικνύωντάς μου την δύναμη της παραμονής σε τόπους απρόσμενα μικρούς, μυστηριακά περιοριστικούς, απρόσιτους και αρνητικούς να ανεχθούν την υψιπετή θεώρηση που αναζητούν τα όνειρα στον αδιάβατο ερωτισμό, των αστροφόρων αναλαμπών στους κοσμικούς σχηματισμούς του Υπερ-πέραν.

♪♫ «Madrugada ~ Honey Bee» my very best song ♪♫

Δεν υπάρχουν σχόλια: