7/11/13

Ραβίνος αποκάλυψε ότι ο αληθινός μεσσίας είναι ο Χριστός και ο Άγιος Παΐσιος για την μεταστροφή των Εβραίων (Βίντεο)

Στα Εβραϊκά τα αρχικά των παραπάνω λέξεων,
σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua 
ή Yeshua, που σημαίνει ΙΗΣΟΥΣ! (στην φώτο)
 • Παγκόσμιος σάλος από τον ραβίνο που αποκάλυψε ότι αληθινός μεσσίας είναι ο Χριστός και το βίντεο από την διάψευση από τον ραββίνο Μορντεχάϊ Φριζή.
 • Ο Άγιος Παΐσιος για την μεταστροφή των Εβραίων
Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη «αγίου» για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας!

Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του!

Πράγματι το 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν: «Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. Yitzhak Kaduri»!

Τη συγκλονιστική αυτή ιστορία είχε αποκαλύψει στο ISRAEL TODAY ο δημοσιογράφος Aviel Schneider, ο οποίος όταν ερεύνησε πάρα πολλά ιδιόχειρα κείμενα του Ραβίνου, έμεινε έκπληκτος, γιατί σε πάρα πολλά ο Ραβίνος είχε ζωγραφήσει το σημείο του ΣΤΑΥΡΟΥ!

Ravinos-o-Ihsoys-einai-o-Messias«S.Drekou»aenai.EpAnastasi

Επίσης αναφέρεται πως ο Ραβίνος Καντούρι, είχε πει στους μαθητές του πως ο Μεσσίας θα φανερωθεί ξανά, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν*, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κώμα εδώ και πάνω από έξι ολόκληρα χρόνια!

Η φανέρωση αυτή, φυσικά σημαίνει τη φανέρωση της μίας και μόνης Αλήθειας και στο Ισραήλ, με τα τραγικά γεγονότα του ταχέως επερχόμενου Γ' Παγκοσμίου Πολέμου και την επικράτηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, που κρατά εκεί και τα Πανάγια Προσκυνήματα του Χριστού μας… φάρους και αποδείξεις ατράνταχτες μπροστά στα μάτια των πεπλανημένων… που θα δουν πια το Φως το Αληθινόν.[1]

Βίντεο: Rabbi Yitzchak Kaduri: «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ»[2]

  1. The Rabbi Who Found Messiah: The Story of Yitzhak Kaduri and His Prophecies of the Endtime

   In 2005,108-yr-old Rabbi Yitzhak Kaduri Proclaimed he knew the name of the Messiah!Kaduri wrote in a note that he met the...

  1. Rabbi Yitzchak Kaduri's Deathbed Prophecy ~ Revelation of Jewish Messiah ~ Coming VERY SOON !!!

   Rabbi Yitzchak Kaduri's Deathbed Prophecy ~ Revelation of Jewish Messiah ~ Coming VERY SOON !!!


  1. Prophecy of Rabbi Yitzhak Kaduri and the Messiah's Return

   Prophecy of Rabbi Yitzhak Kaduri and the Messiah's Return (You can translate the captions into your own language) The 


  1. Rabbi Yitzhak Kaduri Reveals Yeshua is Messiah!

   THE RABBI WHO FOUND MESSIAH!-Rabbi Yitzhak Kaduri reveals the name of the Messiah before he died! He was a renowned Mizrahi Haredi rabbi and Kabbalist who devoted his life to Torah study.


*Ο Αριέλ Σαρόν (εβραϊκά: אריאל שרון‎, γεννημένος ως Αριέλ Σάινερμαν, στις 26 Φεβρουαρίου 1928) είναι Ισραηλινός πολιτικός και πρώην στρατηγός, που χρημάτισε 11ος Πρωθυπουργός του Ισραήλ, θέση την οποία εγκατέλειψε κατόπιν εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη και το οποίο τον έριξε σε κώμα, στο οποίο και βρίσκεται από τις 4 Ιανουαρίου 2006.

Υπήρξε διοικητής στον ισραηλινό στρατό (Τζαχάλ) από τη σύστασή του το 1948. Συμμετείχε στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας του 1948, τη σφαγή στην Κίμπια το 1953, στον πόλεμο του Σουέζ το 1956, τον πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967 και τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973.

Μετά τη συνταξιοδότησή του από το στρατό, εντάχθηκε στο ακροδεξιό κόμμα Λικούντ, υπηρετώντας σε αρκετά υπουργικά πόστα στις κυβερνήσεις του κόμματος τις περιόδους 1977-1992 και 1996-1999. Το 2000, έγινε αρχηγός του Λικούντ, υπηρετώντας ως Πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 2001 έως το 2006. [3]

*Ακούμε και την διάψευση του Εβραίου Ραββίνου, κ. Μορντεχάϊ Φριζή στο παρακάτω βίντεο ο «Ραββίνος ''αποκάλυψε'' πως ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας;» ο οποίος λέει: «Μετά από μακροχρόνια συκοφαντία διάφορων φανατικών προσηλυτιστικών χριστιανικών κύκλων που υποστηρίζουν πως δήθεν ο μεγάλος Ραββίνος Γιτσχάκ Καντούρι, αποκάλυψε μετά θάνατον, πως ο Ιησούς ο Ναζωραίος ήταν ο Μεσσίας, ήρθε η ώρα να φανεί η αλήθεια γύρω από το παρασκήνιο και να πέσουν οι μάσκες.»[2]

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος
για την μεταστροφή των Εβραίων


Σημείο ότι πλησιάζει ή εκπλήρωση των προφητειών θά είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Όμάρ στα Ιεροσόλυμα. Θά το γκρεμίσουν, γιά νά ανοικοδομήσουν τόν Ναό τού Σολομώντος πού, όπως λένε, ήταν χτισμένος σ’ αυτήν τήν θέση. Τελικά οί Σιωνιστές θά εγκαταστήσουν τόν Αντίχριστο εκεί ως Μεσσία. Άκουσα ότι οί Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται νά χτίσουν τόν Ναό τού Σολομώντος.

- Γέροντα, οι Εβραίοι, ενώ διαβάζουν τήν Παλαιά Διαθήκη, πώς δεν πιστεύουν στον Χριστό;

- Δεν πας να τό πής αυτό στους Εβραίους; Οι Εβραίοι είχαν ανέκαθεν φανατισμό. Καταλαβαίνουν, αλλά είναι ό εγωισμός πού τους τυφλώνει. Αν πρόσεχαν λίγο, δεν θα παρέμενε κανένας Εβραίος.

- Αυτά πού διάβαζαν, πώς τα ερμήνευαν;

- Πώς τα ερμήνευαν και πώς τα ερμηνεύουν! Τα πνευματικά νοήματα τα κάνουν υλικά. Αυτό λ.χ. πού λέει ο Προφήτης Ησαΐας, «έξανθήσει τά έρημα του Ιορδάνου», να δής πώς το ερμήνευσαν. Για να δείξουν ότι άνθησε ή έρημος, γύρισαν κάποιον ποταμό, έκαναν πεζούλια, κήπους, φύτεψαν μπανανιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, έφτιαξαν όλο περιβόλια, οπότε λένε «άνθησε ή έρημος»! Όλα έτσι τα ερμηνεύουν. Ενώ οι λόγοι αυτοί του Προφήτου αναφέρονται στην αναγέννηση του κόσμου με το Άγιο Βάπτισμα, με το λουτρό της παλιγγενεσίας.

- Τώρα περιμένουν τον επίγειο βασιλιά;

- Ναι, τον Αντίχριστο. Οι Ραββίνοι ξέρουν ότι ήρθε ο Μεσσίας και ότι Τόν σταύρωσαν. Αφού έχω μάθει από ένα πρόσωπο ότι, όταν ψυχορραγεί ένας Εβραίος, πάει ο Ραββίνος και του λέει στο αυτί: «Ο Μεσσίας ήρθε». Βλέπεις, τους πειράζει ή συνείδηση, γιατί αισθάνονται ένοχη, αλλά δεν ταπεινώνονται.

- Καί τί κερδίζουν πού τό λένε εκείνη τήν ώρα;

- Τίποτε· απλώς τό λένε, επειδή τους πειράζει ή συνεί­δηση, καί νομίζουν οτι, άφου τό είπαν, είναι εντάξει!…

- Καί οι άλλοι δέν ακούνε;

- Όχι, στο αυτί το λένε. Και τα Εβραιόπουλα έχουν επαναστατήσει εναντίον τών Ραββίνων. «Ο Μεσσίας, λένε, ήρθε· ποιόν Μεσσία περιμένετε;». Στην Αμερική μια ομάδα νέων πού ασχολούνται ιστορικά με την Αγία Γραφή εκδίδουν ένα περιοδικό, στο όποιο γράφουν: «Ο Μεσσίας ήρθε. Σε όποιον δεν πιστεύει ότι ήρθε ο Μεσσίας θα στέλνουμε δωρεάν το περιοδικό, ώσπου να πιστέψει. Όποιος πιστεύει να στέλνει συνδρομή, για να το στέλνουμε και σε άλλους, να πιστέψουν».

- Εβραίοι είναι αυτοί;

- Ναί, Εβραίοι.

- Έγιναν Χριστιανοί;

- Έ τώρα, το ότι πίστεψαν κάτι είναι.

- Μπορεί νά υπάρχουν Ραββίνοι Κρυπτοχριστιανοί;

- Ραββίνοι νά είναι Κρυπτοχριστιανοί; Μένει Ραββίνος ό άλλος, άμα γίνη Χριστιανός; Δηλαδή νά διδάσκη στους Εβραίους ότι δεν ήρθε ό Μεσσίας καί, όταν ψυχορρα­γούν, νά τους λέη ότι ήρθε ό Μεσσίας;[2]

Παραπομπές:
1. ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ - trelogiannis.blogspot.gr
2. Αριέλ Σαρόνel, από την Βικιπαίδεια, wikipedia.org
3. Βίντεο από το YouTube, την εταιρεία της Google.
4. Από το βιβλίο «Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Β'. Πνευματική Αφύπνιση» εκδόσεις Σουρωτὴ Θεσσαλονίκης.5. Πηγή: www.sophia-ntrekou.gr

Δείτε και: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: