Τετάρτη, Μαΐου 7

Τι είναι η αγάπη;

Τι είναι η αγάπη;
Σοφία Ντρέκου

Σοφία Ντρέκου 7 Μαΐου 2014 στις 9:48 π.μ.46163 
«Τι είναι η αγάπη; Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη. Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονάει κι αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται. Μα στην αγάπη είναι ένας. Σμίγουν οι δύο και γίνοναι ένα. Δεν ξεχωρίζουν. Το εγώ κι εσύ αφανίζονται. ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ...» (Νίκος Καζαντζάκης)


Χαίρετε πάντοτε εαρινά... και αγαπητικά!
Mazlimi Maria Χριστός Ανέστη αγαπητή Σοφία, θα το πάρω και αυτό με την άδειά σου! Είναι υπέροχα όλα όσα βάζεις, σ' ευχαριστώ! 7 Μαΐου 2014 στις 9:58 π.μ.
Σοφία Ντρέκου Μαρία μου Αληθώς Ανέστη και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι όταν σε βλέπω... την καλημέρα μου στο Παρίσι !!! 7 Μαΐου 2014 στις 10:00 π.μ.
Mazlimi Maria Βροχερή είναι η καλημέρα εδώ αλλά Παρίσι είναι, αλλάζει γνώμη κάθε μισάωρο... 7 Μαΐου 2014 στις 10:02 π.μ.
Σοφία Ντρέκου Πανέμορφο ερωτικό βροχερό Παρίσι! Μαρία μου σ'ευχαριστώ πολύ που δίνεις Παρισινές μελαγχολικές ωραίες εικόνες!! 7 Μαΐου 2014 στις 10:05 π.μ.
Mazlimi Maria Χαρά μου είναι... 7 Μαΐου 2014 στις 10:06 π.μ.
Σοφία Ντρέκου Τι είναι η Αγάπη, σύμφωνα με τον Νίκο Καζαντζάκη.

Σοφία Ντρέκου 8 Μαΐου 2015 · Maria, πέρασε ένας χρόνος που το ρομαντικό, βροχερό νυχτερινό Παρίσι, μου έκανε συντροφιά με την παρουσία σου. Σ'ευχαριστώ πολύ. Είθε ξανά, πρώτα ο Θεός, με υγεία, αισιοδοξία και νέα όνειρα να πορευθούμε και εφέτος. Σ' ευχαριστώ.Σοφία Ντρέκου αφιερωμένο σε σένα !!!!! Εδώ, μ´ένα ποτήρι κρασί
και ένα βιβλίο περνάς την ωρα σου και η παρέα τέλεια!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: