Γιατί άφησα τα New Age και έγινα ξανά Χριστιανή Ορθόδοξη (Videos)


Γράφει και εξιστορεί παραστατικά η αφηγήτρια του βίντεο «Nenamyway».

«Για αυτούς που θέλουν να μάθουν 
με τι έχω ασχοληθεί αναλυτικά:

Yoga (Γιόγκα), Διαλογισμό, Κάρτες Ταρώ, Astral travel (Αστρικά Ταξίδια), Συνειδητό όνειρο (Lucid dream), Νόμος της έλξης, Κβαντική φυσική, Starseed children (indigo, rainbow, crystal), Αριθμολογία (Numerology), Ενέργεια (γενικά), Ζώδια, Καθαρισμός ενέργειας, Chakra (Τσάκρα), Αύρα, Τρίτο μάτι, Σαμανισμός.

Μελέτησα τον παγανισμό: Elements (αέρας, γη, φωτιά, νερό), Ρούνες, Sigils, Wicca (Τέχνη της Σοφίας), Αγγέλους, Psychedelics, Magickal Properties of Herbs (μαγικές ιδιότητες βοτάνων και μπαχαρικών), Stones and Colors, Ύπνωση (αρχικά στάδια), Ιερή Γεωμετρία.

Δες πως λειτουργεί στην πραγματικότητα ο νόμος της έλξης.

Επίσης στην σειρά βιβλίων του «Secret» υπάρχει και το βιβλίο
«Μαγεία» προσπάθησε να δεις αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος
και θα καταλάβεις: https://youtu.be/O2tF_uhbPPg

Συνοπτικά λοιπόν, πιστεύω πως η Παναγία με βοήθησε να ανοίξω τα μάτια μου! Προσευχήθηκα μετά από χρόνια σ' αυτήν εκείνο το βράδυ να με βοηθήσει να καταλάβω γιατί είχα απανωτά προβλήματα υγείας τόσο καιρό. Κατάλαβα πως τίποτα απ' όσα είχα μάθει μπορούσαν να με βοηθήσουν και έτσι ήταν η μόνη μου επιλογή. 
Γνώρισα τον πρώην αποκρυφιστή που ανάφερα στο βίντεο μετά από λίγες μέρες και όσο συζητούσαμε άρχισα να καταλαβαίνω τα πράγματα διαφορετικά, με τρόπο που δεν μπορούσα πιο πριν. Γιατί είχα ξανά έρθει πολλές φορές σε κόντρα με Χριστιανούς και προσπαθούσα να υπερασπιστώ τα πιστεύω μου, αγαπούσα πολύ αυτές τις πρακτικές και μού ήταν πολύ δύσκολο να τις αφήσω. 

Η προσευχή όμως εισακούστηκε γιατί εμπιστεύτηκα την Παναγία εκείνο το βράδυ, το μυαλό μου έλεγε, «όλα πάνε καλά ξέρεις όλη την αλήθεια», αλλά η καρδιά μου ήξερε πως η Παναγία θα μου δείξει, αν όσα ήξερα ήταν αλήθεια ή πλάνη του διαβόλου. Έτσι φωτίστηκε το μυαλό μου και άρχισα να μελετώ ξανά. Ήρθα σε μετάνοια και αγάπησα τον Χριστό... τότε κατάλαβα τί πάει να πει πραγματική αγάπη και Θεός, καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα.»

Ακούστε την στα βίντεο:


Από New Αger στην Ορθόδοξη πίστη
(Τα βήματα αλλαγής που πρέπει να κάνεις)



Κι άλλα βίντεο από την αφηγήτρια

Από New Αger στην Ορθόδοξη πίστη
(Τα βήματα αλλαγής που πρέπει να κάνεις)












Πώς λειτουργούν στην τα ταρώ και γενικά η μαντεία

Ενημερωθείτε και με τα παρακάτω σχετικά θέματα:

Γιόγκα: συνέντευξη δρ. Χριστίνα Μανγκάλα (πρώην Βουδίστρια νυν ορθόδοξη): Η Δρ. Χριστίνα Μανγκάλα μεγάλωσε στην Ινδία και ανατράφηκε σαν πιστή Ινδουίστρια. Η οικογένειά της ήταν κοντά σε έναν από τους επιφανέστερους γκουρού και διδασκάλους της Ινδίας. Τώρα είναι Ορθόδοξη Χριστιανή και εργάζεται σαν συγγραφέας και δασκάλα. Διαβάστε περισσότερα »


Από τον Βουδισμό στον Χριστό... Η συγκλονιστική μεταστροφή ενός Βουδιστή στην Ορθοδοξία (βιβλίο): Μία σημαντική έκδοση που αξίζει να μελετήσει κάθε ποιμένας, κατηχητής αλλά και λαϊκός, ώστε να μπορεί να βοηθήσει και όσους πλανώνται σήμερα ασπαζόμενοι τον βουδισμό και ιδιαίτερα τους νέους. Μια πορεία από τον απρόσωπο στον Προσωπικό Θεό. Διαβάστε περισσότερα »


Ο ηθοποιός Τζόναθαν Τσάκσον μιλάει για το ταξίδι του προς την Ορθοδοξία: Ο Τζόναθαν Τζάκσον είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ιωσήφ ο Ησυχαστής» (Elder Joseph the hesychast). Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη-ομολογία κι άλλο τόσο ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην τέχνη της υποκριτικής. Διαβάστε περισσότερα »






Δεν υπάρχουν σχόλια: