Μεσογαίας Νικόλαος: Κατανυκτικά, Μοναχικά Χριστούγεννα στο Άγιον Όρος (Βίντεο)

ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου

Πάμε ν' ακούσουμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία που μας την διηγείται ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου, ο οποίος μας περιγράφει τα κατανυκτικά, μοναχικά Χριστούγεννα, που πέρασε στο Άγιο Όρος;

Άλλωστε το ξέρετε πόσο μ' αρέσουν οι ιστορίες και τα παραμύθια και δη τα Χριστουγεννιάτικα, όταν είναι αληθινά και μας ταξιδεύουν στον χωροχρόνο. Το γλυκόπικρο είναι ότι μεγαλώνοντας χάνεις την αίσθηση, δεν υπάρχει η παιδική αθωότητα, αυτή που σε έκανε μέρος του παραμυθιού, συμμέτοχο και με διάθεση να πρωταγωνιστήσεις κιόλας. Φυσικά η γλαφυρότητα του γέροντα και το ίδιο το θέμα, σε ξαναβάλουν στην Χώρα του Ποτέ, στην Χώρα της Αλήθειας. (από τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες εδώ)

by Αέναη επΑνάσταση

ΠερισσότεραΜητροπολίτης Νικόλαος Χατζινικολάου

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1954 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αστροφυσική στο Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), ενώ οι διδακτορικές του σπουδές επικεντρώθηκαν στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Mέσα σε όλα αυτά και άλλα τόσα, ήταν επιστημονικός συνεργάτης της NASA, που μάς λέει πάρα πολλά... Διαβάστε περισσότερα »


Διάλογοι στο FaceBook:
21 Δεκεμβρίου 2014
26 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:32 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: