Μέγα Σάββατο Bράδυ κι εγώ περιμένω την Ανάστασή Σου .✟.

Μέγα Σάββατο βράδυ κι εγώ  περιμένω την Ανάστασή Σου Σοφία Ντρέκου

της Σοφίας Ντρέκου

Κύριε,
Μέγα Σάββατο βράδυ κι εγώ περιμένω, όπως κι όλοι οι άλλοι χριστιανοί την Ανάστασή Σου. Δεν αγωνιώ. Μόνο περιμένω. Ξέρω πως απόψε Ανασταίνεσαι. Ξέρω πως απόψε τελειώνει η Μεγάλη Εβδομάδα με την άδικη καταδίκη, τα Πάθη, τη Σταύρωση, την Κάθοδό Σου στον Άδη. Απόψε Ανασταίνεσαι Θριαμβευτής.

Κύριε, 
Νικητή του φόβου, της αγωνίας, Νικητή του θανάτου, κάνε να 'χω την ίδια βεβαιότητα της αναστάσεως και στις ανθρώπινες και γήινες Μεγάλες Εβδομάδες που συναντώ στην πορεία της ζωής μου. Να 'χω την αισιοδοξία, την ελπίδα πως σηκώνοντας το Σταυρό μου, υπομένοντας, υπακούοντας στο Άγιο Θέλημά Σου, η Ανάσταση δεν θα αργήσει να έρθει.

Ας έχω εμπιστοσύνη σε Σένα που ζυγιάζεις τον Σταυρό του καθενός...
Ας μην βαρυγγομώ ότι τάχα αργείς...

Ας μη λείψει ποτέ από μέσα μου η ελπίδα, η σιγουριά πως στο τέλος η νίκη θα είναι δική Σου, τα κύματα των πειρασμών θα κοπάσουν, οι δοκιμασίες θα περάσουν κι εγώ θα βιώσω τη δική μου Ανάσταση. Χάρισε, Κύριε, στον έσω άνθρωπο τη βεβαιότητα της Αναστάσεως και βοήθησέ με να μην ξεχνώ πως η Ανάσταση, η κάθε Ανάσταση, έρχεται πάντα και μόνο μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Το ένδοξο Φώς της αϊδίου Θεότητος Σου, η Δόξα Σου σαν ένας Θαβώριος ανεξέλεγκτος φωτισμός της εκτυφλωτικής λευκότητας, σε διαφανή ουσία Πνευματικής Παρουσίας στην αιωνιότητα.

Για όσους νοιώθουν το Πένθος
για όσους ζουν την Ανάσταση,
πλησιάζει η ώρα η δική μας...

Καλή Ανάσταση ☦

Αέναη επΑνάσταση | Sophia Ntrekou.gr 

Σχετικά θέματα:
Video: Рок-группа "Пастырь". Специально для
православного рок-фестиваля "Антипасха-2013"


2 σχόλια:

hamomilaki gr είπε...

Χριστός Ανέστη :-)

Sophia Drekou είπε...

Αληθώς Ανέστη ☦ καλό κι αγαπημένο μου Χαμομηλάκι !!