Χειμωνιάτικο έπος με καταιγίδες, χιόνι, βροχή από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο στο video Eye of the Storm

Eye of the Storm 4K Ultra HD Aurora Borealis Landscape

Μετάφραση by Σοφία Ντρέκου

Το Eye of the Storm είναι ένα χειμωνιάτικο έπος στην Ισλανδία όπου υπάρχουν πολλά είδη καταιγίδων. Πάγος, χιόνι, βροχή, άμμος, τέφρα, ηλιακή, μαγνητική και πολλά άλλα.

Οι καταιγίδες είναι παράγοντες αλλαγής. Ενώ συχνά καταστρεπτικές και απρόβλεπτες, επιδεικνύουν επίσης την αδιάσπαστη δύναμη της φύσης. 

Αποκαλύπτουν την ομορφιά της φύσης και το χέρι της για τη δημιουργία των τοπίων που βλέπουμε σήμερα. Οι εικόνες του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στην Ισλανδία από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2014, με τη δύναμη μιας ηλιακής φωτογράφησης X και την εκτίναξη της μάζας του σώματος που χτυπούν την ατμόσφαιρά μας. 

Απολαύστε την ταινία!

Update: Join me on a timelapse and aerial expedition in Iceland!

Eye of the Storm is a winter saga in Iceland. In Iceland there are many kinds of storms. Ice, snow, rain, sand, ash, solar, magnetic, and more.

Storms are agents of change. While often destructive and unpredictable, they also demonstrate the unyielding power of nature. They reveal nature's beauty and its hand in creating the landscapes we see today.

Shot in Iceland between February and March, 2014, I was lucky enough to witness and film the power of an X-class solar flare and coronal mass ejection hitting our atmosphere. The resulting auroras were a sight hard to believe, even in person and seeing it with my very own eyes. Enjoy the film! (www.evosiastudios.com)

Ephemeral: Iceland in 8K

Ελάτε σε μια timelapse και εναέρια αποστολή στην Ισλανδία! Το Ephemeral είναι μια ταινία για τη διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση της φύσης. Ως άνθρωποι, περιμένουμε ότι όλα θα είναι ίδια -- μέρα με τη μέρα. Αλλά αν κοιτάξουμε τη φύση, βλέπουμε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Το σύμπαν βρίσκεται σε μια συνεχή κατάσταση αλλαγής.

Γυρισμένη σε διάστημα 12 μηνών, η ταινία καλύπτει την Ισλανδία στις διάφορες καταστάσεις της αλλαγής. Από τις μεγάλες μέρες του καλοκαιριού έως τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα, τα εκπληκτικά χρώματα του ήλιου του μεσονυχτίου μέχρι το εξίσου εντυπωσιακό βόρειο σέλας, το πράσινο και καταπράσινο καλοκαίρι μέχρι τον χιονισμένο χειμώνα, η Ισλανδία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ακραίων αντιθέτων και δραστικών αλλαγών όταν τα στοιχεία της φύσης ενώνονται σε όλη της την ομορφιά, την ανάπτυξη και την καταστροφή της.

Η μουσική είναι το τραγούδι "Adventure" του Justin R Durban


Δείτε: Όταν η φύση έχει κέφια: στα πιο απόκοσμα
ηφαίστεια του κόσμου (φωτογραφίες και βίντεο)
sophia-ntrekou.gr/2019/12/lava-Hfaisteia-rwsia








facebook Van Gel Span 9 Φεβ 2024: Αν η Ισλανδία βλέπει κυρίως την πράσινη απόχρωση/συχνότητα Η/Μ ακτινοβολίας του σέλαος από τα κατώτερα στρώματα ατμόσφαιρας και την αντίστοιχη αποδιέγερση εξωτερικής στιβάδας ηλεκτρονίων αζώτου κυρίως και κατά δεύτερο λόγο την ερυθρά των υψηλοτέρων στρωμάτων, την χρονιά που μας πέρασε είχε την ευκαιρία και η Βόρεια Ελλάδα να δει π.χ. στις ακτές Θερμαϊκού και αυτή τα κόκκινα σελασφόρα υψηλά στρώματα των πόλων (λόγω καμπυλότητας της γης φανταστείτε...) στις 9.11.2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: