ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ στην αστυνομία, ο σύζυγος ότι σκότωσε την Καρολάϊν από το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά


ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο σύζυγος ότι σκότωσε την γυναίκα του καρολάϊν !!!

Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση
με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από
την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και
το βιομετρικό ρολόι του θύματος - Άφωνη η κοινή γνώμη

Εν τω μεταξύ πιο συγκινημένος και συγκλονισμένος ήταν
ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό δίπλα στη νεκρή μάνα,
παρά ο πατέρας όταν μιλούσε στις κάμερες.


Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας
για την εξιχνίαση της δολοφονίας
Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη
του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Η εξιχνίαση ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:


«Πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο», 
είπε ο πιλότος στη μάνα της Καρολάιν 

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της μοναχοκόρης της
έμεινε στο μνημόσυνο της Καρολάιν και αγκάλιασε
την πεθερά του πριν φύγει από την Αλόννησο για να
καταλήξει στη ΓΑΔΑ και να ξετυλίξει το κουβάρι της φρίκης

Την ώρα που η συμπληρωματική κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα, με τους αστυνομικούς να αναμένουν τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που του έχουν θέσει αναφορικά με την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, η φωτογραφία με την μητέρα της Καρολάϊν αγκαλιά από το σημερινό μνημόσυνο στην Αλόννησο προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε πάνω στην στεναχώρια της να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας Σούζαν, ο 32χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο στο νησί. Όπως ανέφερε η γυναίκα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο, που είχε συλληφθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Κατά τον αποχωρισμό τους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε στην αγκαλιά του συγκινημένος.


Αυτός είναι: Ο άνδρας της σκότωσε την Καρολάιν
17/06/2021, 18:38

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της. Η ανατροπή που φέρνει τον πιλότο από τη θέση του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα στη θέση του κατηγορούμενου για μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων ετών, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων. Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας. Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.


Από εκείνη την ώρα -«νωρίς το πρωί», είπε ο κ. Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Tα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ - Ο πιλότος εξετάσθηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, είπαν οι αστυνομικοί στις έκτακτες ανακοινώσεις που έγιναν λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα

Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ. Όπως είπε, ο πιλότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Έτσι, παρελήφθη από πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα, νωρίς σήμερα το πρωί και μετέβη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η εξέταση του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας είναι πολύωρη. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.


Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο

Επί 37 ημέρες ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραφε την «εισβολή» των ληστών στη μεζονέτα - Το ζευγάρι βρισκόταν ουσιαστικά σε διάσταση και η Καρολάιν φέρεται ότι ήθελε να φύγει μαζί με το παιδί - Ο πιλότος ισχυριζόταν ότι έμαθε για τη δολοφονία της γυναίκας του αφότου τον έλυσαν οι αστυνομικοί- Πώς εφαρμογές στο κινητό του και το βιομετρικό ρολόι του θύματος ξεκλείδωσαν το έγκλημα - Δεν έχει ομολογήσει ο 32χρονος

Η απόλυτη ευτυχία που καταγραφόταν στις στιγμές που η μόλις 20 ετών Καρολάιν Κράουτς και ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μοιράζονταν στα social media έκρυβαν την πραγματικότητα και «θόλωναν» επί 37 μέρες την εικόνα σε ένα από τα πλέον πολύκροτα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο συντετριμμένος σύζυγος, ο άνθρωπος που δεν άφηνε από τα χέρια του την ενός έτους Λυδία, φτάνοντας να πει στον επικήδειό του ότι «λυπάται που δεν θα γνωρίσει πόσο υπέροχη μανούλα είχε», είναι αυτός που την την έχει στερήσει.

Η σχέση ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι είχε διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαΐου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα.

Εκείνο το διάστημα τοποθετείται πλέον η δολοφονία της Καρολάιν, και αυτό διότι:

-Το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει περίπου σ' αυτό το διάστημα απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών και μετά αυτή η ζωτική ένδειξη παύει.

- Τις ώρες που κατά την δική του κατάθεση ήταν δεμένος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδεικνύεται ότι εκινείτο μέσα στο σπίτι. Αυτό προέκυψε από τη εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει βήματα και αναλύθηκαν τα δεδομένα για το επίμαχο διάστημα.

- Η κάμερα μνήμης αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από την κάμερα ασφαλείας από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς έβλεπε ότι η πίεση από την αστυνομία ήταν συνεχής και έπαιρνε μικρές ανάσες όταν διαρρέονταν πληροφορίες περί αλλοδαπών υπόπτων. Η αστυνομία ωστόσο, εδώ και μέρες ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά ό,τι έγινε έγινε ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία, άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός που το κράτησε στην αγκαλιά του. Μάλιστα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» που περιέγραψε και έφτανε μέχρι και το όριο της «αναγνώρισης» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι το σκυλάκι ήταν δεμένο από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ξεκίνησε όταν τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδωσαν τις απαντήσεις που είχαν ζητήσει οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για τα συγκεκριμένα αντικείμενα (κάμερα, κινητό Αναγνωστόπουλου, ρολόι της Καρολάιν). Η τεχνολογία άλλωστε είναι απόλυτος σύμμαχος πλέον στην εξιχνίαση εγκλημάτων. Έτσι, όπως είπε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας ζητήθηκε από τον 32χρονο να μεταβεί και πάλι στο Ανθρωποκτονιών. Αυτό έγινε χθες, καθώς όπως είπε «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν». Ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του να είναι παρών στο μνημόσυνο για την 20χρονη γυναίκα του και έτσι, αμέσως μετά την τελετή σήμερα, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Οδηγήθηκε απευθείας στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου οι εξηγήσεις του δεν πείθουν και δεν καλύπτουν τα κενά...

«Έκτακτη είδηση» στα βρετανικά μέσα οι
δραματικές εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν

The Sun Online

Η The Sun Online δημοσιεύει εκτενές θέμα 
για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση 
δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά

17/06/2021, 19:13

Σαν «breaking news» υποδέχτηκε ο βρετανικός Τύπος την εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, που θέλει τον 32χρονο σύζυγο της να έχει κληθεί από την αστυνομία για πρόσθετη κατάθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «The Sun» «σήμερα, ο σύζυγός της 20χρονης Βρετανίδας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα αφού η αστυνομία είπε ότι ήθελε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στην Αλόννησο, όπου ο Αναγνωστόπουλος είχε πάει από την Τετάρτη για το μνημόσυνο της 20χρονης. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν διακριτικά ακολουθώντας το μνημόσυνο και του ζήτησαν να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί τους. Στην πρώτη επίσημη δήλωση της αστυνομίας, έπειτα από πέντε εβδομάδες, επιβεβαίωσαν ότι ο 32χρονος πιλότος ανακρίθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Ένας αστυνομικός περιέγραψε την εξέλιξη αυτή ως «game changer».

«Τα νέα ευρήματα θα παρουσιαστούν στον 32χρονο», ανέφερε πηγή στην Sun Online και συνέχισε: «Θα κληθεί να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις υπό το φως αυτής της νέας εξέλιξης».

Σε άλλο σημείο, η Sun Online αναφέρει: «Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν "τρία ενδιαφέροντα ευρήματα" από την έρευνα. Το ένα αφορά στις κάρτες μνήμης στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Προηγουκένως είχε αναφερθεί ότι η συμμορία τις είχε αφαιρέσει πριν μπει στο σπίτι. Δεύτερον, τα δεδομένα φαίνεται να αποδεικνύουν  δραστηριότητα στο κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, ήταν δεμένα τα μάτια και τα χέρια του. Τρίτον, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν - το οποίο παρακολουθούσε αυτόματα τον σφυγμό της - "δεν συνδέονται με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, όπως είχε δοθεί στην προηγούμενη μαρτυρία του συζύγου της"».

'MURDER CONFESSION' Greek husband 'confesses to murdering British wife Caroline Crouch' BABIS Anagnostopoulos, 33, admitted to killing his wife after she allegedly threatened to leave him with their 11-month-old daughter, local media has said. NEWS

INFO: ΑΠΕ - ΜΠΕ, News 24/7,
Protagon, Zougla, Πρώτο Θέμα



«Γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως με σχόλια 
εναντίον του «τέρατος» που δολοφόνησε την σύζυγό του.

Θα γράψω κάτι απευθυνόμενος στους χριστιανούς.
Σε αυτούς που χθες με οργή και βδελυγμία ξέσκιζαν 
τις σάρκες του δολοφόνου.

Η πράξη της δολοφονίας αποτρόπαια.
 
Αλλά ξεχάσατε ότι κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί ότι έχει το ηθικό πλεονέκτημα.
Όλοι μέσα στην καρδιά μας κρύβουμε τα δικά μας τέρατα.
 
Αρκεί για ένα δευτερόλεπτο να σηκώσει ο Θεός την χάρη Του 
και να γίνουμε και εμείς τέρατα και δαίμονες.
 
Μην ξεχνάτε πως ο Δαυΐδ ήταν Προφήτης.
Κι όμως και εμοίχευσε και δολοφόνησε.

Σκύψτε μέσα στην καρδιά σας και πείτε ένα Κύριε ελέησον 
για τον δολοφόνο και ένα ακόμα για την δική σας ψυχή.
Όποιος νομίζει ότι στέκεται, ας προσέξει μην πέσει...»

Μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ, 
π. Nektarios Tsilis 19 Ιουνίου στις 9:23 π.μ.


ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος
πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

























by Αέναη επΑνάσταση | Sophia-Ntrekou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: