16 Μαΐ 2015

Αγαπητικά σχήματα μεταξύ ουρανού και θάλασσας...Σοφία Ντρέκου

Ισορροπώ στο βάθος του ορίζοντα, εκεί ακριβώς που συναντιέται ο Ουρανός και Θάλασσα. Στην ομορφιά και την αλλαγή της άκριτης πράξης που επαναφέρει στο μυαλό, με τρόπο οδυνηρό της φύσης μου την αδιόρατη φοβέρα. Ο φόβος της υπέρβασης χρειάζεται το νοητικό σοκ για περάσουμε σε άλλες αντιλήψεις του αδιανόητου.

Βαδίζοντας στο συμπαντικό μονοπάτι του νέου κόσμου κάνοντας πάντα το Πρέπον για την ανθρωπότητα, περνώντας μέσα από την καταπολέμηση της έπαρσης, ακούστηκε μια κραυγή που βγήκε από τη γη, λες κι έκλαιγε η πληγή.

Έτσι γεννήθηκε... αφού βυθίστηκε στο θαλασσί της θάλασσας και στου φεγγαριού το φέγγος, απελευθερώθηκε το δώρο για τον νέο κόσμο. Εκεί που o θυμός μεριάζει και ανοίγεται ο νέος κόσμος, της μελλοντικής θύμησης από ένα κόσμο ξεχασμένο, εφιαλτικά περιθωριοποιημένο, από την αλαζονική χρήση της έπαρσης εξαφανισμένο. Οδοιπόρος στο ταξίδι των σκέψεων και των ονείρων, ιχνηλάτης, προσδοκώντας διαφυγή..!!!

www.sophia-ntrekou.gr / αέναη επΑνάσταση


♫♪ Βίντεο: Ελάχιστοι από εμάς θα έχουν την τύχη να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Βορείου Σέλας. Το καταπληκτικό video του Terje Sorgjerd δείχνει την οπτική μαγεία που συνθέτει το μεγαλύτερο Βόρειο Σέλας των τελευταίων χρόνων.    1. ♫♪ Βίντεο Να προσθέσω ένα ακόμη που δεν είναι time-lapse. Σ'αυτό ο φωτογράφος Kwon O' Chul μας δείχνει πως είναι το Βόρειο Σέλας σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα σπάνιο βίντεο απαράμιλλης ομορφιάς που τραβήχτηκε στο Yellowknife του Καναδά.

1 σχόλιο:

BALI είπε...

A BELEZA é um grande presente de Deus.....