Ιδού ο Νυμφίος έρχεται όταν ανοίξουμε την καρδιά στον θείο έρωτα

Ιδού Ο Νυμφίος έρχεται... Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα

Ιφιγένεια: Ευλογημένη η βραδιά... μας έφερε τον αγαπημένο μας Νυμφίο ...να ζεστάνει της καρδιάς την πληγωμένη... την ανεπαρκή την μοναχική και αφόρητα εξαρτημένη... από ενέργειες πράξεις και επιθυμίες ανατρεπτικές ...ψυχρές ανασταλτικές ...ικανές να σβήσουν της αγάπης μας την φλόγα. «Κι ἡ χαμένη καρδιὰ σκληραίνει καὶ αγάλλεται... Μὲ τὴ χαμένη πασχαλιὰ καὶ τὶς χαμένες πελαγίσιες φωνὲς Καὶ τ’ αδύναμο πνεῦμα ἐπείγεται νὰ ἐξεγερθεῖ.» [T.S.E]

Σοφία: Όταν αγαπάει κάποιος/α αληθινά είναι και ο δρόμος από το εγκόσμιο μονοπάτι προς Τον Νυμφίο της καρδιάς μας, που προσφέρει απλόχερα και αδιαπραγμάτευτα την αγάπη Του σε μας, όπως η γυναίκα στον άνδρα της και το αντίθετο. Εμείς υφιστάμεθα να κρατήσουμε αυτή την αγάπη που δεχόμαστε, και να την προστατεύσουμε με σεβασμό, όπως καλείται να κάνει ο άνδρας προς την γυναίκα.


Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα, τότε γινόμαστε ανοιχτοί σε όλα και σε όλους και είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και μεις αγάπη στους άλλους. «Ἰδοὺ ὁ καιρὸς ἐντάσεως ἀνάμεσα θάνατο καὶ γέννα... ὁ τόπος μοναξιᾶς... Ἀνάμεσα σὲ γαλάζια βράχια. Δίδαξέ μας νὰ μένουμε ἤρεμοι Ἔστω κι ἀνάμεσα σ’ αὐτά τὰ βράχια, Ἡ εἰρήνη μας στὸ θέλημά Του! Κι ἂς φτάσει ἡ κραυγή μου ἐπὶ Σέ.» Τ.Σ.Έλιοτ 

Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015


Περισσότερα: Διάλογοι Σ. Ντρέκου - Ιφ. Γεωργιάδου, Νοητικές Περιπλανήσεις


Ο Διάλογος στο Facebook:
ιφιγένεια γεωργιάδου‎ » Σοφία Ντρέκου 6 Απριλίου 2015

Σοφία, When a man loves a woman
I give you everything I got (yeah)
Trying to hold on
To your precious love
Baby please don't treat me bad

Σοφία Ντρέκου: Ακριβώς έτσι Ιφιγένειά μου πανέμορφη φίλη στενή κι αγαπημένη. Όταν αγαπάει κάποιος/α αληθινά είναι και ο δρόμος από το εγκόσμιο μονοπάτι προς Τον Νυμφίο της καρδιάς μας, που προσφέρει απλόχερα και αδιαπραγμάτευτα την αγάπη Του σε μας, όπως η γυναίκα στον άνδρα της και το αντίθετο. Εμείς υφιστάμεθα να κρατήσουμε αυτή την αγάπη που δεχόμαστε, και να την προστατεύσουμε με σεβασμό, όπως καλείται να κάνει ο άνδρας προς την γυναίκα. Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα, τότε γινόμαστε ανοιχτοί σε όλα και σε όλους και είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και μεις αγάπη στους άλλους. Η επανεκτέλεση του ωραίου τραγουδιού πολύ καλή. 6 Απριλίου στις 1:25 π.μ.

Merry Zeis: από μένα αυτό που μ' αρέσει πάρα πολύ κορίτσια Σοφία και ιφιγένεια 6 Απριλίου στις 1:30 π.μ.
ιφιγένεια γεωργιάδου: Merry πολύ ωραία μουσική !!! 6 Απριλίου στις 1:32 π.μ.

Merry Zeis: ιφιγένεια πολυαγαπημένη !!! για αυτό σας την έστειλα, μένει να δω την ταινία ... που πρέπει να είναι πολύ αισθαντική !!! 6 Απριλίου στις 1:34 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Μαρία μας υπέροχη μουσική πραγματικά!! Σ'ευχαριστούμε που μας συμπλήρωσες μουσικά. 6 Απριλίου στις 1:36 π.μ.

Merry Zeis: από την ταινία κι αυτό, η μουσική αυτής της ταινίας είναι θεϊκή, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 Απριλίου στις 1:37 π.μ.Σοφία Ντρέκου » ιφιγένεια γεωργιάδου 6 Απριλίου 2015: Ιφιγένειά μου, εκτός από την προσωπική μας καληνύχτα που είπαμε, να σου την πω και διαδικτυακά, Φεϊσμπουκικά; :) Έλα να κάνουμε Ιφιγένειά μου, με θέρμη φλογερή μιά διάπυρη προσευχή σε Εκείνον τον Παντοδύναμο Θεό να στείλει αγγέλους τρυφερούς προστάτες ευεργετικούς στον διαδικτυακό μας κόσμο που δυσκολεύεται να βρει τις ισορροπίες του. - Ιφιγένεια Γεωργιάδου: Να κρύψουν με στοργή και με συμπόνια... IFIGENEIA-GEORGIADOU-MATH.BLOGSPOT.COM 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, ευλογημένη η βραδιά... μας έφερε τον αγαπημένο μας Νυμφίο ...να ζεστάνει της καρδιάς την πληγωμένη... την ανεπαρκή την μοναχική και αφόρητα εξαρτημένη... από ενέργειες πράξεις και επιθυμίες ανατρεπτικές ...ψυχρές ανασταλτικές ...ικανές να σβήσουν της αγάπης μας την φλόγα... 6 Απριλίου 2015 στις 2:05 π.μ. 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Κι ἡ χαμένη καρδιὰ σκληραίνει καὶ αγάλλεται Μὲ τὴ χαμένη πασχαλιὰ καὶ τὶς χαμένες πελαγίσιες φωνὲς Καὶ τ’ αδύναμο πνεῦμα ἐπείγεται νὰ ἐξεγερθεῖ T.S.E 6 Απριλίου 2015 στις 2:07 π.μ. 

Σοφία Ντρέκου: Ἰδοὺ ὁ καιρὸς ἐντάσεως ἀνάμεσα θάνατο καὶ γέννα... ὁ τόπος μοναξιᾶς... Ἀνάμεσα σὲ γαλάζια βράχια. Δίδαξέ μας νὰ μένουμε ἤρεμοι Ἔστω κι ἀνάμεσα σ’ αὐτά τὰ βράχια, Ἡ εἰρήνη μας στὸ θέλημά Του! Κι ἂς φτάσει ἡ κραυγή μου ἐπὶ Σέ. T.S.E. 6 Απριλίου 2015 στις 3:30 π.μ. 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Ο υπέροχος άγγελος είναι δημιουργία της αγαπημένης μου φίλης Theo. 6 Απριλίου 2015 στις 1:33 μ.μ. 

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, στις αναμνήσεις αναπαύεται ο νούς... από τις ποικίλες νεωτερικές αναδομήσεις... των επερχόμενων... των ενεργά στηρικτικών αναπτυσσόμενων εμπειριών ....σε συναισθηματικές καταδύσεις..· 24 Απριλίου 2016 

Zachariou Christos 24 Απριλίου 2016 · Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα, τότε γινόμαστε ανοιχτοί σε όλα και σε όλους και είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και μεις αγάπη στους άλλους.
   Σ. Ντρέκου - Ι. Γεωργιάδου: Ιδού
   Ο Νυμφίος έρχεται. Όταν ανοίξουμε
   την καρδιά μας στον Θείο Έρωτα!

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία στις αναμνήσεις αναπαύεται ο νούς... από τις ποικίλες νεωτερικές αναδομήσεις... των επερχόμενων... των ενεργά στηρικτικών αναπτυσσόμενων εμπειριών ...σε συναισθηματικές καταδύσεις...· 24 Απριλίου 2016

Aggelos Aslanidis: Πως ενσαρκώνεται ο Θείος Έρωτας στους ανθρώπους; πως διαφαίνεται μέσα από τον έρωτα του ζευγαριού; Ο έρωτας του άνδρα προς την γυναίκα και της γυναίκας προς τον άνδρα, θα πρέπει να είναι αμοιβαίος! Ακόμη και αν υπάρχει θέληση, η ενδυνάμωση της σχέσης επέρχεται από την αμοιβαία ικανοποίηση και των δύο. Κατά την σύζευξη της δημιουργίας. Ο ένας θα πρέπει να θέλει να ικανοποιεί τον άλλον σε κάθε επαφή και αυτό να είναι το αποκορύφωμα της ικανοποίησης του. Ο οργασμός είναι μια συνεχής συνάρτηση με ακρότατο μέγιστο σημείο αύξουσα και μετά φθίνουσα. Για την πλήρη ικανοποίηση αυτή η συνάρτηση πρέπει ταυτόχρονα να έχει την ίδια λειτουργική αξία και στους δύο! Ο πως ακριβώς λειτουργεί στον Νυμφίο ο αγώνας της ζωής και του θανάτου από το βάρος των αμαρτιών τις οποίες φορτώνεται για να μας απαλλάξει. Ο έρωτας του Νυμφίου προς τον ανθρώπινο θάνατο είναι πλήρης γιατί ολοκληρώνεται με την θυσία του η Αγάπη προς τον άνθρωπο. Το μέγιστο σημείο της αλληλοεξαρτώμενης συνάρτησης Θείου και ανθρώπινου είναι ο Σταυρικός Θάνατος και η απελευθέρωση του ανθρώπου από την αμαρτία. · 4 χρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: