Η αγάπη είναι μυστική αγρυπνία

Η Αγάπη είναι μυστική αγρυπνία - Σοφία Ντρέκου

Η Αγάπη είναι ζωή και θάνατος, είναι μια μυστική αγρυπνία στο πέρασμα του χώρου και του χρόνου, όταν είναι αληθινή. Κάθε φορά που μου γράφεις μέσα μου χτυπάς την ίδια πόρτα θα ανοίξω τρέχοντας ξανά για να σε δω! Πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει η ανθρώπινη καρδιά; Όση αγάπη, τόση δύναμη, τόση ελπίδα, τόση καλοσύνη, τόσο θάρρος, τόση ευαισθησία, τόση ανθρωπιά! Είναι το μυστικό πέρασμα απ' όπου περνάμε όσοι αγαπάμε!

Η μοναδική διερεύνηση του βάθους της ελευθερίας για επιστροφή του ανθρώπου στη μεταφυσική διάσταση του, την απελευθέρωση του από το αδιέξοδο κάθε είδους ψυχολογισμού των απογοητεύσεών του.

Στην ελευθερία της αγάπης απλώνω τις φτερούγες μου και ταξιδεύω στα όμορφα ταξίδια των ονείρων μου! Μη πάψεις να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις... Η ελευθερία της ψυχής είναι πλούτος, είναι όπλο και δύναμη! Δύναμις! Μάθαμε όμως ν' αγαπάμε αληθινά; Η αγάπη είναι φορτίο, όμως γλυκό φορτίο. Το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή και είναι η εγγύηση για την αιωνιότητα!

Αν ερωτευθούμε αενάως την ίδια την αγάπη
κι αν αφιερώσουμε κάθε χτύπο μας
στην «ζαχαρένια» παρουσία της,
η άνοιξη της ελπίδας ν' ανθίζει...

Όχι, δεν είναι δίκοπο μαχαίρι η αγάπη. Πρέπει να την μάθεις, πρέπει να την εμπιστευτείς, πρέπει και εσύ να δώσεις. Όμως να μην δώσεις τον εγωισμό σου, να παρακάμψεις το κτητικό, το καταστροφικό δικό μου, να αφεθείς και τότε, μα τότε, μόνον τότε, ποιος την χάρη σου, θα ανοίξουν τα μάτια της ψυχής και τότε τα άρρητα θε να έρθουνε μπροστά σου. Θα δεις την δύναμη. Το ξέφωτο, τους δρόμους της ελπίδας και ότι ομορφότερο που ο νους σου, δεν το βάζει!!!

Σοφία Ντρέκου


Δείτε ακόμη:


FaceBook: ιφιγένεια γεωργιάδου‎ » Σοφία Ντρέκου 27 Ιουλίου 2014
Σοφία αφιερωμένο με αγάπη για όσα είσαι και όσα μας προσφέρεις!!!
κι όμως γίνεται άμα θές και αγαπάς και επιμένεις κι όμως γίνεται...
ότι πάθεις σε κάνει πάντα δυνατό. www.youtube.com+γίνεται










Δεν υπάρχουν σχόλια: