6/7/15

Λέμε ΟΧΙ στην υποτέλεια: Η μεγάλη άρνηση στη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας

Η συγκλονιστική στιγμή που ακούστηκε το Της Δικαιοσύνης Ηλιε Νοητέ μπροστά σε περισσότερα από 100.00 άτομα που φώναζαν ΟΧΙ στην υποτέλεια.

Σ. Ντρέκου: Η Μεγάλη άρνηση στην διαφύλαξη 
της αξιοπρέπειας σε οριακές καταστάσεις.


Η μεγάλη άρνηση (Κ. Π. Καβάφης)
Che fece... il gran rifiuto (1901)

Σὲ μερικοὺς ἀνθρώπους ἔρχεται μιὰ μέρα
ποῦ πρέπει τὸ μεγάλο Ναὶ ἢ τὸ μεγάλο τὸ Ὄχι
νὰ ποῦνε. Φανερώνεται ἀμέσως ὅποιος τόχει
ἕτοιμο μέσα του τὸ Ναί, καὶ λέγοντας τὸ πέρα
πηγαίνει στὴν τιμὴ καὶ στὴν πεποίθησί του.

Ὁ ἀρνηθεὶς δὲν μετανοιώνει. Ἂν ρωτιοῦνταν πάλι,
ὄχι θὰ ξαναέλεγε. Κι ὅμως τὸν καταβάλλει
ἐκεῖνο τ’ ὄχι — τὸ σωστὸ — εἰς ὅλην τὴν ζωή του.

.✟. Μεγάλη η χαρά μου και η εν Χριστώ αγάπη μου προς όλους και όλες που αγωνιστήκαμε για να αναστηθεί η ένδοξη χώρα του Ήλιου, του Απέραντου Γαλάζιου, της Ρωμηοσύνης, του Κόντογλου και του Παπαδιαμάντη! Σήμερα ♪♫ «χτύπησε τις Καμπάνες» ♪♫δείχνοντας σε όλη την Οικουμένη την δύναμή της και την ιστορία της στους αγώνες!!! Γιατί οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι πάντα όρθιοι και ΔΕΝ γονατίζουν! Σας ασπάζομαι με συγκίνηση για την Μεγάλη Νίκη και εύχομαι όλοι μαζί από αύριο για νέους αγώνες γιατί η ελευθερία θέλει κόπο, ιδρώτα κι αίμα ♪♫ «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νόητε Λέμε ΟΧΙ στην υποτέλεια» ο Β. Παπακωνσταντίνου και ο Χρ. Θηβαίος τραγουδούν Μίκη Θεοδωράκη, σε ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Πάντα υπάρχουν έξοδοι... 
υπάρχει ένα φως κάπου... 
Μπορεί να μην είναι πολύ φωτεινό 
αλλά διώχνει το σκοτάδι.
(Τσαρλς Μπουκόβσκι 1920-1994)

ΚΟΡΥΦΑΙΟ Βίντεο: «ΟΧΙ Συγκέντρωση - ηπειρώτικο γλέντι»! Το έφτιαξε ο αγωνιστής κι αγαπημένος μου αδελφός, Misha. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...!!! Γιατί τα παλικάρια έχουν όνομα. Misha Sarov.

Misha Sarov 30 Ιουνίου (Βλ. εδώ): «ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΜΑΧΗ... ΣΤ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ «ΣΥΡΤΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑ» ΚΑΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΛΑΜΠΡΙΆΤΙΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 29/6/2011, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΆΚΙ, Ο ΚΩΣΤΑΝΤΉΣ ΠΙΣΤΙΌΛΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΚΥΚΛΩΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...

Σοφία Ντρέκου 4 Ιουλίου 2015 στις 2:17 μ.μ.: Συγκλονιστική λήψη του συλλαλητηρίου. To Russia Today παρουσιάζει με έναέρια λήψη ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, το οποίο επιχειρούν να κρύψουν τα κανάλια και προκάλεσε πανικό στα γραφεία της ΕΕ ου ΔΝΤ αλλά και στα ελληνικά κόμματα της υποτέλειας. — μαζί με Misha Sarov.


Στις εορτές των αγίων μας ΛΕΜΕ ΝΑΙ, θα τις γιορτάσουμε. Δε χρειάζεται χρήματα ο εορτασμός τους. Μόνο αγώνα για καθαρή καρδιά, ένα κεράκι και μπόλικη ΠΡΟΣΕΥΧΗ για όλα τα θέματα και για την ψυχή μας. Και για τους εχθρούς μας, παρακαλώ, μην το ξεχνάμε.

«Γ.Τ»: «Μη φοβάστε Χριστιανοί !!! Κανείς δε μπορεί να πάρει την ψυχή μας !!! Κανείς δε μπορεί να πτωχεύσει το θάρρος μας ενώπιον του Χριστού. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Έλληνες και κάθε καταπιεσμένος λαός ας κρατήσουμε το θάρρος των Αγίων μας και ας ομολογήσουμε μονάχα Χριστό !!! Χριστός Ανέστη !! Γιατί η Ανάσταση δεν είναι μια φολκλορική εορτή, αλλά ένα διαχρονικό και υπερχρόνιο γεγονός !!!»

www.sophia-ntrekou.gr 

Δείτε ακόμη: